Genel

16 Ekim Dünya Etik Günü – Global Ethics Day 2019

Dünya Etik Günü’nün global dünyada etik değerlerin kurumsal ve sosyal hayatta yeniden keşfedilmesi, kurumların etik bilincinin anlaşılabilmesi için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Etik ve İtibar Derneği olarak, Dünya Etik Günü’nü kutlayarak etik bilincinin ülkemizde de yaygınlaşmasına aracılık etmekten gurur duyuyoruz.

Carnegie Council for Ethics in International Affairs tarafından 2014 yılında kutlanmaya başlanan ve bu yıl da 16 Ekim 2019’da altıncısı kutlanan Dünya Etik Günü, dünyanın dört bir yanında bugüne özel etkinlikler organize edilmesi yoluyla etiğin anlamının keşfedilmesini ve etik bilincinin artırılmasının sağlanmasını hedeflemektedir.

Dünya Etik Günü’nde, film gösterimleri, panel tartışmaları, iç iletişim paylaşımları gibi etiğe odaklanan aktiviteleri düzenleyen Carnegie Council’ı destekliyor ve sizlerden gelecek paylaşımları da bekliyoruz.

Lütfen etkinliklerinizi sosyal medyada paylaşırken hastag’imizi kullanmayı unutmayın! 

#globalethicsday2019


“Ethics in Action”

Carnegie Council announces its sixth annual Global Ethics Day (#GlobalEthicsDay2019) on the third Wednesday in October, October 16, 2019.

Inspired by Earth Day, Global Ethics Day provides an opportunity for organizations around the world to hold events on or around this day, exploring the meaning of ethics in international affairs — and to share your #GlobalEthicsDay2019 activities widely on social media.

Get information and ideas on the resources page or learn about our international student essay contest.

Explore Global Ethics Day 2019 events, as well as activities from 20182017 and 2016Let us know how you will celebrate this year so we can add your organization to our growing list of participants.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vgnoK43MhBo